Paskaita TAU klausytojams ,,Rauginti (fermentuoti) maisto produktai, kuo jie naudingi mūsų organizmui“

Sausio 6-10 d. Kaltinėnų, Laukuvos, Kvėdarnos, Pajūrio, Šilalės, Žadeikių, Upynos, Bijotų ir Šiauduvos trečiojo amžiaus universiteto klausytojai dalyvavo paskaitoje ,,Rauginti (fermentuoti) maisto produktai, kuo jie naudingi mūsų organizmui”, kurią vedė Arūnas Jonuškis, Klaipėdos klubo „Kelias į save“ vadovas. Būsenų jogos, ci-gun‘o, meditacijų, kvėpavimo, meditatyvaus masažo ir savimasažo, su džok terapijos, Tian Šan psichologijos mokytojas. Naujos fermentinės mitybos autorius.

Paskaitos metu lektorius suteikė žinių ir praktinių įgūdžių apie raugintų maisto produktų naudą ir taikymą gyvenime. Dalyviai paskaitos metu degustavo raugintus maisto produktus ir gėrimus.